تولیدات عشایر مصداق واقعی اقتصاد مقاومتی است
یک مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی گفت: تولیدات عشایر مصداق واقعی اقتصاد مقاومتی است اما آن طور که باید به آنان توجه نشده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان امور عشایر ایران، سی و هشتمین دوره معرفی و تجلیل از نمونه های بخش کشاورزی کشور، امروز ۲۹ دی ماه با حضور رئیس جمهور در سالن اجلاس سران برگزار شد. همزمان با برگزاری این مراسم، تجلیل از سه نفر از نمونه های عشایری کشور از استان های آذربایجان غربی، خراسان رضوی و کرمان در سالن کوچ سازمان امور عشایر برگزار شد.
رئیس موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی وزارت جهاد کشاورزی در این نشست با بیان اینکه بخش کشاورزی فقط تولید نیست، گفت: اگر حلقه های قبل و بعد از تولید خوب عمل نکنند تمام دسترنج کشاورزان هدر می رود.
علی کیانی راد افزود: همچنین در این پروسه غذا باید سالم باشد و منابع برای تولید غذا پایداری لازم را داشته باشد و مردم هم توانایی اقتصادی لازم را برای خرید محصولات داشته باشند.
وی ابراز کرد: وظیفه سیاستگذاری و برنامهریزی و نظارت در حوزه توسعه روستایی و عشایری بر عهده وزارت جهاد کشاورزی گذاشته شده و 68 نهاد نیز حوزه کاری آنها مربوط به عشایر و روستا است.
رئیس موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه تولیدات عشایر مصداق واقعی اقتصاد مقاومتی است اما آن طور که باید به آنان توجه نشده است، بیان داشت: روستاییان دهیار دارند و صدای آنان شنیده می شود اما در جامعه عشایری تمام کار بر عهده سازمان امور عشایر است.
تجلیل از برگزیدگان عشایری در سال 1403
در این نشست که به ریاست مهدی میزبان معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایری برگزار شد، برگزیدگان عشایری کشور از استان های آذربایجان غربی، خراسان رضوی و کرمان نیز در سخنانی درخواست های خود از مسئولین را ارائه دادند و در پایان با اهدای لوح تقدیر و تندیس، از آنان تجلیل شد. جمعی از مدیران سازمان امور عشایر ایران، رئیس سازمان جهاد کشاورزی و مدیرکل امور عشایر شمال استان کرمان و مدیران کل امور عشایر آذربایجان غربی و خراسان رضوی در این مراسم حضور داشتند.
رشته های مصوب در حوزه عشایر در سال جاری شامل شرکت تعاونی برگزیده عشایری، زن برگزیده عشایری و دامدار برگزیده عشایری بود که از مجموع 36 پرونده رسیده به دبیرخانه، رقیه نقی زاده از آذربایجان غربی، شهرستان نقده به عنوان زن برگزیده عشایری، محمدرضا گلی از شهرستان مشهد استان خراسان رضوی به عنوان دامدار برگزیده عشایری و اسلام میر چراغ خانی به عنوان مدیرعامل برگزیده شرکت تعاونی عشایری از استان کرمان، شهرستان ریگان انتخاب شدند.
براساس این گزارش، سی و هشتمین دوره معرفی و تجلیل از برگزیدگان کشاورزی ایران امروز شنبه ۲۹ دی ماه ۱۴۰۳ با حضور رئیس جمهور در سالن اجلاس سران در تهران با معرفی و تجلیل از ۱۴۶ نفر از فعالان پیشرو و اثرگذار بخشهای مختلف کشاورزی و عشایری برگزار شد. برگزیدگان کشاورزی امسال از میان ۶۴ هزار کشاورز پیشرو و خلاق سراسر کشور انتخاب شدهاند. استانهای همدان، آذربایجان شرقی، خوزستان، البرز و فارس به ترتیب بیشترین کشاورزان برتر کشور را در سال ۱۴۰۳ معرفی کردند. این همایش از سال 1364 تاکنون سی و هشت دوره برگزار شده است.